4 félelem
2021. február 15. írta: Négyes_

4 félelem

A 4 legnagyobb félelmünk meghatároz bennünket, mert elárulja addigi életünk pszichés problémáit és a természetünk rejtett tulajdonságait. Az én esetemben a 4 legnagyobb félelem a következő:

  • Gyógyíthatatlan betegség
  • Magány
  • Kígyók
  • klausztrofóbia (egészen szűk helyre beragadás)

Magyarázat: A gyógyíthatatlan betegségekről mindenki hallott már, de vannak olyanok, akik ezekre egyáltalán nem gondolnak (irigylem őket). Én is igyekszem így tenni, de azért bennem van a ráktól való félelem.

Magány: mindenki másként éli meg a magány érzését. Vannak, akik egész életükben megmenekülnek ettől, mert soha nem érzik magányosnak magukat, olyan is akad, aki fél életét éli le magányban, de nem zavarja és olyan is, aki hosszabb-rövidebb ideig érzi ezt és nagyon megviseli a dolog. Nálam elő-elő jön sajnos, mert egyedül élek, bár gyermekimet szerencsére sokat látom. Mégis nagy félelmem, hogy egyszer majd teljesen magamra maradok.

Kígyók: nem tudom az okát, de gyermekkorom óta irtózom a kígyóktól. Néha megjelennek álmaimban is. Tudom, hogy itt Magyarországon nem jelenthetnek reális veszélyt, mégis rettegek tőlük.

Klausztrofóbia: a nagyon szűk helyek hozzák ki belőlem és elég ritkán, de akkor is 4 legnagyobb félelmem egyikét jelenti a klausztrofóbia.

felelem.jpg

***

negyes_logo2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negyes.blog.hu/api/trackback/id/tr4816427784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása